Alle Nederlandse Dating Sites

Onderstaand overzicht toont selectie van Nederlandse Dating Sites.

Relatieplanet meer dan datingBijzonder goede site

64.800 unieke bezoekers per weekeur 24,95 per maand
Relatieplanet is de meest bezochte datingsite in Nederland en België. Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date.
Ervaar het ook! Duizenden mensen hebben elkaar al gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en… Relatieplanet werkt!
Relatieplanet

LexaLiefde begint hierBijzonder goede site

51.200 unieke bezoekers per weekeur 19,95 per maand
Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members. Dit kan via de chat en een email systeem dat ook anoniem gebruikt kan worden.
Je kunt gratis kennismaken met Lexa.nl en vervolgens als Full Member genieten van alle mogelijkheden die Lexa.nl te bieden heeft.Dating begint op Lexa.nl
Lexa

MSN DatingAls je in de liefde gelooftBijzonder goede site

18.400 unieke bezoekers per weekeur 29,95 per maand
Match.com is de grootste datingsite in Europa. Er zit zeker iemand tussen die aan je verwachtingen voldoet.
Meer dan 75% van onze leden is op zoek naar die éne persoon die hun leven zal veranderen.Uit match.com zijn duizenden huwelijken voortgekomen. Een teken dat het werkt!
MSN Dating

Koop nu het boek en leer hoe je deze dating sites optimaal kan gebruiken!

MeeticAll you need is loveGoede site

15.200 unieke bezoekers per weekeur 29,45 per maand
Miljoenen Europeanen zijn al geabonneerd op meetic. Daarmee is meetic de grootste datingsite van Europa en een van de grootste sites ter wereld.Zoek je een soulmate in je eigen woonplaats of is afstand voor jou geen punt? Het maakt niet uit, je vindt altijd gelijkgestemde meetic-leden die op zoek zijn naar de relatie van hun dromen.
Meetic

OneHelloDè datingsite van NederlandGoede site

9.600 unieke bezoekers per week
OneHello combineert de eigenschappen van traditionele contactadvertenties met de kracht van internet. Onze Members kunnen gedetailleerde profielen van zichzelf op de site plaatsen, met daarin allerlei gegevens waarop kan worden gezocht, zoals bijvoorbeeld: locatie, lengte, het soort relatie waarnaar iemand op zoek is en sterrenbeelden.

OneHello

IwannadateVoor je het weet heb je een date!Goede site

8.400 unieke bezoekers per weekeur 24,95 per maand
Zoek je vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie? Ontmoet duizenden singles bij de snelstgroeiende dating-site van Nederland!Word gratis lid op Iwannadate, snel en discreet.
Simpel en gebruiksvriendelijk.
Anoniem en betrouwbaar.
Word gratis lid en ervaar het zelf!

Iwannadate

Match 4 MeDating voor hogeropgeleide singlesGoede site

4.000 unieke bezoekers per week
Welkom bij match4me.nl, de serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland.Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere hogeropgeleide singles, dan ben je bij match4me.nl op de juiste plek.

Match 4 Me

ParshipVind je grote liefdeGoede site

4.000 unieke bezoekers per weekeur 24,83 per maand
De meeste mensen zoeken een liefde die een leven lang zal duren. Toch eindigen heel veel relaties met de woorden: “We passen gewoon niet bij elkaar”. Wederzijdse aantrekkingskracht en een gedeelde passie voor de Italiaanse keuken is blijkbaar niet voldoende voor een duurzame relatie.Uit wetenschappelijk relatieonderzoek blijkt: doorslaggevend zijn (gedeelde) waarden, houdingen en gedrag. Uw persoonlijkheden moeten gewoonweg bij elkaar passen. Daarom heeft PARSHIP een wetenschappelijke matching-methode ontwikkeld. Zodat u écht uw grote liefde vindt.

Parship

Date 41205Your date starts digitalGoede site

2.000 unieke bezoekers per week
41205.com is een dating site die zich specialiseert op de diverse wensen van de bezoeker: zo heeft 41205.com diverse secties waaronder een religieuze sectie, senior sectie, beperking sectie, etnische sectie, of bijvoorbeeld de erotische sectie. Of je nou op zoek bent naar een leuke vriend of vriendin, een stel of een stapmaatje; 41205.com is de online ontmoetingsplek in Nederland. Je eerlijk en open durven opstellen zijn naar de mening van 41205.com essentiële voorwaarden voor het slagen van elke relatie, zowel persoonlijk als zakelijk.
Date 41205

Arcade DatingGoede site

1.200 unieke bezoekers per weekeur 15,95 per maand
Maak kennis met de leden van ArcadeDating, de meest uitdagende datingsite van Nederland! ArcadeDating heeft als enige datingsite het unieke Match Finder systeem, waarmee je in een handomdraai de persoon kunt vinden die perfect bij je past. Daarnaast biedt ArcadeDating unieke functies, zoals een instant messenger, videomails, een 3D-chatroom en nog veel meer.
Arcade Dating

Koop nu het boek en leer hoe je deze dating sites optimaal kan gebruiken!