Een paar van mijn internetdaten tips

Welkom, deze pagina vertelt je de geheimen achter het succesvol internet daten voor mannen. Om het overzichtelijk te houden zijn alle internetdaten tips in 5 opvolgende stappen opgedeeld.
Hieronder staat in kort overzicht wat in de volgende pagina’s verteld wordt, klik op het dik gedrukte titel voor de volledige tekst…

Interdaten tip 1 – De juiste dating site zoeken

Wat zijn de positieve en negatieve kanten van internet daten? hoe kies je een goede dating site? Wat is een goed e-mailadres om mee te daten?

Internetdaten tip 2 – Je online identiteit maken

Hoe kies je een naam die bij je past? wat is een goede Datingsite profiel foto ?.

Internetdaten tip 3- Het perfecte datingsite profiel maken

Hoe maak je het perfecte dating profiel? Waar letten vrouwen op? Hoe kan je zorgen dat de juiste vrouwen op jouw profiel reageren?

Internetdaten tip 4 – Aan de slag met de datingsite

Hoe zoek je en vind je de leuke vrouwen? Wat schrijf je? Hoe zorg je dat je reacties krijgt?

Internetdaten tip 5 – Naar de echte afspraak

Hoe krijg je telefonisch contact? Hoe regel je een afspraakje?
Veel plezier!

—————————————————–

Internet Dating: Goede voorbereiding is het halve werk

Wat zijn de positieve en negatieve kanten van internet daten?

Hoe kies je een goede dating site?

Wat is een goed e-mailadres om mee te daten?

Een mooi avontuur, een leuke internet date en een misschien een vrouw voor het leven… Zoals bij veel dingen in het leven is een goede voorbereiding het halve werk.

Internet Dating: The good, the bad and the ugly

Waarschijnlijk heb je jezelf afgevraagd wat internet dating nou is, en of het alleen voor desperate mensen is. De laatste jaren zijn er vele tientallen dating sites bijgekomen, sommige met een algemeen karakter, sommige met een specifieke doelgroep.

Een dating site op internet is in veel gevallen niet meer dan een grote kaartenbak met datingsite profiel en van mensen die single zijn, en op zoek. Op zoek naar een vriend, een relatie, reisgenoot of zelfs persoon van dezelfde sekse. Was het vroeger een schande, of deden mensen lacherig over als je aan het daten was, of ‘ingeschreven stond’, tegenwoordig is het zo dat steeds meer mensen die single zijn gewoon ook even een profiel op een datingsite aanmaken. Je weet tenslotte nooit wat het oplevert…

Op een datingsite kom je daardoor steeds meer gewone mensen tegen, nauwelijks nog mensen waar echt iets mis mee is, steeds minder mensen die het echt als laatste strohalm aangrijpen. Alleen als je echt naar een topvrouw op zoek bent (goed ontwikkeld, veelzijdig, bezig) zou je toch het echte leven in moeten, die vind je haast niet, en anders maar heel kort online.

Je moet jezelf ook realiseren dat er veel kaf onder het koren is. Vrouwen zijn relatief anoniem op Internet, en kunnen zaken verbloemen of geheim houden. Je moet daarom een gevoel ontwikkelen om door de tekst heen te kijken naar wie er aan de andere kant van de lijn zit.

Internet daten heeft veel positieve en negatieve punten. Enerzijds heb je de mogelijkheid mensen te leren kennen die je anders nooit was tegen gekomen, anderzijds is het een inefficiënte manier van kennismaken: 5 minuten in het echt praten met iemand vertelt meer dan 2 uur e-mailen.
Daar staat weer tegenover dat je een enorme keuze aan verschillende vrouwen hebt. En daar staat

weer tegenover dat het bijna onmogelijk is om precies die ene vrouw er uit te vissen die je eigenlijk wilt hebben. Zij is wellicht net aan het daten of haar betaalde account is net verlopen.

Zou ik het persoonlijk aan of afraden?

Het is en blijft jouw eigen persoonlijke keuze. Het gemak waarmee je veel verschillende mensen kan bereiken maakt dat ik singles aanraad het in ieder geval een keer te proberen. Het geeft je zeker inzicht in wat voor verschillende vrouwen er allemaal rond lopen. En een aantal mannen vindt hun liefde uiteindelijk online.

Een goede dating site uitkiezen

Er is een wildgroei aan dating sites. En het systeem is simpel, dus iedere goede computerprogrammeur kan een dating site in elkaar zetten. Wat zijn dan mijn internetdaten tips voor het kiezen van een goede site?

Om je te helpen: Op deze pagina met datingsites staat een overzicht van bijna alle Nederlandse dating sites. Bij sommige datingsites heb ik een recensie erbij gezet. De sterren geven aan wat de waardering van de site is. Hieronder leg ik uit hoe die waardering vastgesteld is.

Het eerste en meest belangrijke is de grootte van de verzameling mannen en vrouwen. De maandbedragen die je moet betalen verschillen niet veel tussen de sites, de hoeveelheid keuze aan mannen daarentegen wel. Kies daarom voor de grootste site.

Maar er is nog een ander effect: vergelijkbaar met een feest, komen de leukste en meest interessante mensen pas als het reeds gezellig druk is, er al een aantal mensen binnen zijn. Met dating sites is dat net zo: De hoeveelheid leuke en interessante vrouwen neemt hard af met het kleiner worden van de groep.

Een belangrijke andere keuze is die tussen gratis of betaald. Tenzij je heel veel vrije tijd hebt zou ik je aanbevelen om naar een betaalde site te gaan. Deze maken reclame voor hun site. Hierdoor de kans groot is dat aantrekkelijke vrouwen voor betaalde datingsites kiezen. Meestal zien ze toch een reclame, en denken ze “Ach, waarom niet. Zal ik ook eens een datingsite profiel aanmaken.”

Daarnaast modereren betaalde sites hun profielen, wat in houdt dat ze profielen van mensen die er een rommeltje van maken wissen. Op een betaalde site besteed je daarom je tijd effectiever en zitten er meer krenten in de pap.

Je e-mail adres: steun en toeverlaat of door de goot?

Veel mensen die tips over internetdaten geven vergeten dit omdat het zo simpel is. Een van de belangrijk tips met internetdaten, is dat je een nieuw en apart e-mail adres aanmaakt. Een nieuw email adres zorgt het er voor dat je wat meer anoniem kan zijn. De praktijk ervaring is dat veel mensen een e-mail adres gebruiken waarmee ze bijvoorbeeld ook een keer op Marktplaats.nl hebben geadverteerd. Een Google-whack en een vrouw kan hun echte naam en wellicht andere pijnlijke details achterhalen.

Als je kiest voor een gratis web e-mail adres, neem dan Hotmail. Tegenwoordig wordt het e-mail verkeer veel vervuild door SPAM (Sending People Annoying Mails: Reclame e-mail voor erectiepillen en hypotheken). Als tegenreactie hebben veel internet bedrijven filters geïnstalleerd. Het zou zonde zijn als je kennismakingspogingen halverwege blijven steken in een SPAM filter.

De meeste online daters gebruiken Hotmail. De kans dat je e-mailtje aankomt is daarom het grootst als je zelf ook Hotmail neemt. Om concreet te zijn: het is reeds gebeurd dat mensen van Chello en Casema niet konden mailen met Hotmail, omdat de providers op de zwarte lijst stonden. Op zo’n moment zou je uitgedate zijn als je niet zelf ook een Hotmail adres gebruikte.

En als je bij Hotmail dan een nieuw e-mail adres aanmaakt, houdt dan gelijk rekening met de naam die je gaat kiezen in het volgende hoofdstuk. Laat je pseudoniem aansluiten bij je e-mail adres.
Let er ook op dat je niet een e-mail adres kiest dat lijkt op een echte naam, maar anders is dan jouw naam. Als het goed gaat, zal je jouw eigen naam een keer bekend moeten maken. En als je in het echt Anton de Boer heet, maar je email adres is CeesDonkervoort@hotmail.com dan kan dat bij een vrouw onnodig tot achterdochtigheid leiden.

Meer internetdaten tips

Hoe je kies je een naam om te daten? en welke Datingsite profiel foto ? Dat lees je in het volgende hoofdstuk.

Koop nu het boek en leer alle internet dating geheimen!

 

Internet Dating Geheimen (NLD)

Internet Dating Geheimen“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer.
ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.
€39,70 (i.p.v. €57,-)
Internetdating boek

Zelfvertrouwen met Vrouwen +Internet Dating Geheimen

Internet Dating Geheimen
“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer. Al mijn internetdaten tips die ik heb verzameld DOOR ERVARING in een periode van 7 jaar internetdaten!
ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.
+

Zelfvertrouwen met Vrouwen

“Hoe krijg je het zelfvertrouwen om aantrekkelijke vrouwen te verleiden”
Stap-voor-stap handleiding van ontmoeting tot relatie
ISBN 90-811312-1-4 / 175+ blz.
<h3.€79,90 (i.p.v. €104,-)

 

Boeken met Vrouwen Versieren tips

—————————————————–

 

Je online identiteit maken

Je naam en je Datingsite profiel foto : Laat jezelf zien en ben aantrekkelijk voor de juiste vrouwen.

Een naam kiezen die bij je past

Datingsites vragen altijd een naam. De grote vraag is natuurlijk: ga je onder je eigen naam op de site staan, of onder een pseudoniem (of schuilnaam zoals veel sites het noemen).
Internet daten is in Nederland intussen redelijk geaccepteerd. Als bekenden, vrienden of collega’s ontdekken dat je online staat, gaan ze geen schande meer van je spreken. Verwacht eerder nieuwsgierige reacties…

Toch is een onderdeel van mijn internetdaten tips altijd om een pseudoniem te gebruiken. In het geval je met iemand e-mailt en het contact niet bevalt, kan je het afbreken en ben je vrij anoniem gebleven. Bovendien voorkomt het dat collega’s of een oude vriendin je vinden en een grap met je uithalen.
Heb ook een verhaal achter de naam die je kiest, vrouwen vragen er naar. Als je Ronald heet kan je bijvoorbeeld Robby nemen, omdat je fan bent van Robby Williams. Veel vrouwen houden van hem, en net als hem ben jij avontuurlijk en een beetje eigenzinnig. En als bonus: beide namen beginnen met dezelfde letter.

Sommige dating sites vereisen dat je naam uniek is. Een nummer achter je naam zetten helpt om hem uniek te maken. Probeer eens een nummer dat origineler is dan je geboortejaar (Ronald1972?), bijvoorbeeld een historisch jaartal (Ronald1492) – alles waar een verhaal achter zit helpt.

Kies je naam niet te draconisch. Neem geen objecten als naam (Superpinda, Razorblade) of namen van dieren (Grizzly, Tijgertje, knuffelbeer). Deze doen het, zolang je nog anoniem bent, niet zo goed bij de vrouwen. (En geloof me: ik ben niet zo creatief dat ik deze namen zelf bedacht heb…).

Blijf ook weg bij namen met een sexuele tint (SexySteve, BigBert, Dynamite, LuckyDick). Vrouwen leren om directe verzoeken om seks af te wijzen. In het verlengde daarvan: neem ook geen naam met het nummer 69 er in. Het is niet grappig en alle vrouwen weten waarvoor het staat.

Zorg er ook voor dat je fantasienaam niet tè echt lijkt. Heet je in het echt “Anton de Boer” en noem je jezelf online en in je e-mail adres “Cees Donkevoort”, dan kan het zijn dat een date zich misleid voelt, omdat zij aannam dat je online naam je echte naam was. Kies daarom in ieder geval een naam waarvan een beetje duidelijk is dat het niet je echte naam is.

Een datingsite profielfoto kiezen

Het aller, aller, aller belangrijkste van al deze internetdaten tips, het kiezen van de juiste datingsite profiel foto’s. Letten vrouwen dan echt op je uiterlijk? Het verwarrende antwoord is: nee.
Vrouwen willen eerstens zekerheid, en kijken daarna naar de persoon achter de man op de Datingsite profiel foto .

Vrouwen zoeken absolute zekerheid, zeker bij zoiets spannends als internet daten. Als je geen foto online zet, concluderen ze dat er echt iets mis met je moet zijn… Dus ja: als je niet moeders mooiste bent, kan je beter een profiel foto online zetten, zodat vrouwen concluderen dat je niet lelijk bent. (ja, het is een rare wereld…)

Een snelgemaakte foto met je webcam toont desinteresse. Neem daarom de tijd om een leuke foto uit je digitale vakantiefoto archief te halen. Neem een Datingsite profiel foto waarin jij alleen staat. Mocht je toch willen laten zien dat je een sociaal persoon bent, zoek dan naar een groepsfoto waarin jij centraal staat, of jij de enige bent die in de lens kijkt.

Neem geen foto waarop je samen met een vriendin staat. Het maakt andere vrouwen niet jaloers en jou daardoor begeerlijk, ondanks wat sommigen misschien beweren.
Waarom niet? Vrouwen willen graag die ene speciale vriendin van jou zijn. Een Datingsite profiel foto van jou met een goede vriendin toont dat ze waarschijnlijk nummer 3 of nummer 10 zal zijn. En vrouwen met zoveel zelfvertrouwen dat ze denken “Ik zorg er wel voor dat hij haar vergeet” vind je niet op dating sites.

Gebruik een datingsite profiel foto die bij jouw stijl en karakter past. Ben je een ondernemend iemand, past een vakantiefoto met surfboard goed. Ben je een kroegtijger, dan een Datingsite profiel foto in feestelijke omgeving. Buitenfoto’s geven een andere indruk dan binnenfoto’s. Geen van beide is beter dan de ander: hij moet bij jou en je datingsite profiel passen: Helder en pittoresk als je avontuurlijk bent, donker en mysterieus als jij zo bent.

Zoek naar foto’s die emotie uitstralen en karakter. Passie, geluk, plezier. Vrouwen kijken door je uiterlijk heen en vragen zich af wat je doet en hoe je bent. Een Datingsite profiel foto kan helpen dit te tonen.

Een dure auto of 4-wheel drive is geen emotie trouwens. Tenminste: niet voor vrouwen.

Hou rekening met de mogelijkheden van de site.

Sommige datingsites hebben namelijk de mogelijkheid om maar één profiel foto te plaatsen. Op zo’n datingsite profielfoto wil je graag met je gezicht staan.

Als een site de mogelijkheid meerdere foto’s te plaatsen, wil je op de eerste foto vooral je gezicht laten zien (met een betekenisvolle glimlach).

Deze foto wordt in het zoekoverzicht van de vrouwen namelijk verkleind. Vrouwen zullen vooral naar je gezicht en je ogen kijken om in te schatten wat voor man jij bent. Dit komt vooral door het feit dat mensen zichzelf slecht kunnen beschrijven, en een foto liegt niet.

De andere ruimte voor foto’s kan je voorts gebruiken om wat foto’s van jou helemaal te laten zien en te laten zien in welke ‘natuurlijke’ omgeving je het vaakst terug te vinden bent.

Naam en foto staan klaar, komt nu het meest uitdagende. Van al mijn gratis internetdaten tips op deze pagina zijn dit meestal de tips waar ik het meeste bedankjes voor krijg: namelijk het perfecte datingsite profiel maken.

Koop nu het boek en leer alle internet dating geheimen! Voor slechts 39,70

Internet Dating Geheimen (NLD)

Internet Dating Geheimen“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer.

ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.

€39,70 (i.p.v. €57,-)

Internetdating boek

 

Zelfvertrouwen met Vrouwen +Internet Dating Geheimen

Internet Dating Geheimen

“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer.

ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.

+

Zelfvertrouwen met Vrouwen

“Hoe krijg je het zelfvertrouwen om aantrekkelijke vrouwen te verleiden”
Stap-voor-stap handleiding van ontmoeting tot relatie.

ISBN 90-811312-1-4 / 175+ blz.

€79,90 (i.p.v. €104,-)

Boeken met Vrouwen Versieren tips

 

—————————————————–

Het perfecte datingsite profiel

Mijn internetdaten tips over het perfecte datingsite profiel, verdeel ik in:

Hoe laat je jezelf opvallen, wat zijn de verborgen valkuilen en hoe maak je vrouwen nieuwsgierig.

Een goed datingprofiel schrijven is bijna als het maken van een mooi schilderij, een creatief proces dat enige tijd duurt. Blijf daarom af en toe dingen veranderen en verbeteren totdat je denkt dat het goed is. Verspreid het schrijven van je datingsite profiel over enkele momenten op de dag, of zelfs over enkele dagen. En als je iets goeds hebt dat werkt: bewaar het.

Je algemeen doel is om iets opvallends te hebben in de tekst van je datingsite profiel: de vrouw te laten stoppen met zoeken en zich te laten verwonderen over degene die de tekst geschreven heeft.

Hoe schrijf je het perfecte internet datingprofiel?

Kijk ook naar wat de dating site met je profiel doet. Sommige sites tonen iets uit je profiel in het zoek-overzicht, zoals de eerste regels uit je tekst of bijvoorbeeld de stad waar je woont en je beroep. Reeds hierin kan je iets grappigs doen om aandacht te trekken.

 

Iets enorm cliché of juist heel origineel

Wat je ook doet, doe niet iets wat veel anderen ook reeds gebruiken (Zoals: SEX! Nu ik je aandacht heb… lees m’n profiel).

Hints nodig? Gebruik eens een andere invalshoek, neem bijvoorbeeld objecten in plaats van emoties. Om mijn karakter te beschrijven: theepot, glazen dak, mountainbike, kunst.

Voorbeelden van grappige, overdreven clichés:
Jongen zoekt meisje (tot zover het nieuws)
Ik heb een goede relatie met m’n moeder, sterke tanden en net gepoetste schoenen.

 

Overdreven clichés tonen aan dat je begrijpt hoe dating werkt en wat de vrouwen op dating sites allemaal moeten door maken.

 

 

Valkuilen in je datingsite profiel

Een bijna onzichtbare valkuil, tenzij je er op let, zijn kleine opmerkingen en tussenzinnen die jou op een vreselijke manier diskwalificeren.(en diskwalificeren is een nette beschrijving voor ‘jou voor lul zetten’ ). Simpelweg omdat ze tonen dat je een hobbyist bent, of nog beter: een sukkel.

Geen idee waarover ik het heb? Lees de onderstaande voorbeelden die veelvuldig in datingsite profielen van mannen staan (en het gevoel dat een vrouw er bij krijgt).

  • Na lang aarzelen besloot ik me in te schrijven (tja, wie niet?)
  • Ik heb dit nog nooit eerder gedaan (Ik ook niet. Ben je ook nog maagd?)

<

li>Ik zou niet weten hoe ik mezelf moet beschrijven / hoe dit werkt / hoe ik dit moet doen / hoe ik de kat te eten geef (vraag mama om hulp, niet mij)

  • Sorry voor de slechte kwaliteit van de datingsite profiel foto / het korte profiel / wat dan ook (het is ok, en sorry ook dat ik je niet terugschrijf)
  • Ik schrijf later meer (hoeft niet, ik ben ook al niet meer geïnteresseerd om met jou te schrijven).
  • Schrijf me en ontdek hoe ik ben! (bedankt voor de tip! Ik was er zelf nog niet op gekomen).

Voordat je het weet, verschijnen zinnen van dit soort strekking in jouw datingprofiel, en ja: je wordt er direct op afgekeurd. Hoe lief, aardig of bijzonder je ook bent, het is de tekst die de eerste indruk moet maken.

De ontkennende beschrijving

O.k. nu iets heel belangrijks: ik wil dat je nu absoluut helemaal niet denkt aan een groene kikker. Niet eens een heel klein groene kikkertje, en al helemaal niet zo een met een fel groene kleur.

Zie je de groene kikker?

De les? Gebruik alleen positieve woorden, niet ontkenningen, om jezelf te beschrijven.

—-

Ik ben niet afhankelijk, niet agressief, niet arm, en niet op zoek naar een relatie. En ik ben al helemaal niet eenzaam.

—-

Hallo? Ben je er nog?

—-

Mensen zeggen dat ik een vrije geest ben, vredelievend, rijk in alles. En een vriendin zou mijn leven verder kunnen verrijken.

—-

Lees het nog een keer. Beide zinnen beschrijven letterlijk dezelfde persoon.

Beschrijf jezelf in positieve termen als je zegt dat je niet van Sushi houdt, zegt dat minder over je, dan dat je zegt dat je van Italiaans eten houdt.

Het verschil tussen de Albert Heijn en Internet Dating

Iets wat je echt niet moet doen: beschrijf nooit de vrouw die je wilt ontmoeten in objectieve termen, zoiets dat leest als:
Jij bent tussen 25 en 28 jaar oud, tussen 1m75 en 1m85 lang, hebt lang krullend haar en bruine ogen…

Ten eerste: waarschijnlijk ga je geen 100 mails per week krijgen, dus kan je ieder contact bekijken en zien of ze bij je zou passen.

Maar belangrijker: begrijp dat vrouwen graag worden gewaardeerd om HOE ze zijn, niet om WAT ze zijn. Een boodschappenlijstje in het profiel toont dat een man alleen in een vrouw haar uiterlijk is geïnteresseerd en is daarom een enorme afknapper.

Hoe een vrouw jouw datingsite profiel leest

Een vrouw leest je datingprofiel en probeert zich een beeld te vormen van de persoon achter het dating profiel. Je kan grappige inconsistenties in je datingsite profiel maken, waardoor bij deze manier van lezen bij haar allerlei vragen ontstaan.

Concreet voorbeeld: Eén van de dating sites vraagt bijvoorbeeld naar huisdieren. Stel je vult het volgende in:
Hou je van huisdieren: NEE
Heb je huisdieren: JA

Alle mannen nemen aan dat je van huisdieren moet houden om te tonen dat je aardig bent. Dus staat in alle datingsite profielen van mannen ingevuld: Ja, ik hou van huisdieren. Vrouwen weten dat mannen dit doen. Het feit dat jij daar gewoon ‘NEE’ invult toont dus al karakter.

Vervolgens op de vraag of je huisdieren bezit ‘JA’ invullen levert een grappige paradox op: Hoe kan het dat je niet van huisdieren houdt, en er toch één hebt?

Daar moet een verhaal achter zitten… en dus schrijft ze je.

Het meest belangrijke: jezelf neerzetten

Al deze “do’s & don’ts” zijn vooral details. Het aller belangrijkste is dat je datingsite profiel duidelijk jouw karakter en jouw voorkeuren uitstraalt.

Zet HELDER neer waar jij voor staat en wat je graag doet.

Zonder compromis en zonder verontschuldiging:
“Ik kan vaak afspreken, behalve in de weekenden, want dan ga ik altijd surfen. En dat blijft zo.”

Dating Profiel klaar?

Ok… alles klaar, op basis van al deze internetdaten tips heb je jouw dating profiel geschreven, herschreven en bijgeschaafd?

Check dan ook nog even of je dating profiel meteen zichtbaar is. Soms vereist een site dat een redacteur je foto’s en soms ook je hele profiel goedkeurt voordat deze zichtbaar is.

Begin niet met schrijven voordat je datingprofiel helemaal zichtbaar is. Als een vrouw namelijk je bericht leest, je datingsite profiel checkt en deze blijkt niet beschikbaar of er staan geen foto’s op, dan is de kans groot dat ze dan niet meer en erna ook nooit meer schrijft.

Koop nu ons boek over internetdating en leer alle internet dating geheimen!

 

Internet Dating Geheimen (NLD)

Internet Dating Geheimen

“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer.

ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.

€39,70 (i.p.v. €57,-)

Internetdating boek

 

Zelfvertrouwen met Vrouwen +Internet Dating Geheimen

Internet Dating Geheimen

“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer.

ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.

+

 

Zelfvertrouwen met Vrouwen

“Hoe krijg je het zelfvertrouwen om aantrekkelijke vrouwen te verleiden”
Stap-voor-stap handleiding van ontmoeting tot relatie.

ISBN 90-811312-1-4 / 175+ blz.

€79,90 (i.p.v. €104,-).

Boeken met Vrouwen Versieren tips

 

—————————————————–

Aan de slag met de datingsite:

Ofwel: Hoe vind je een leuke vrouw en hoe krijg je een reactie?

Zoeken in de bak met vrouwen

De verschillende sites hebben heel verschillende methoden van zoeken, de meeste vele criteria waarop je kan selecteren. Zelf houd ik van sportieve vrouwen, dus vink ik altijd ‘sport regelmatig’ of ‘lichaamsbouw: atletisch’ aan.

Sommige datingsites zijn niet op dit vlak niet handig gemaakt, iets wat je misschien eerste even wilt controleren voordat je betalend lid wordt.
Onhandigheden komen vaak af van de techneut die het ontwerp voor de database achter de datingsite heeft gemaakt. Die is namelijk alles bepalend. En soms bedenken techneuten rare oplossingen:
Het: “Wilt u vrouwen van tussen de 20 en 30 jaar, of 30 tot 40 jaar?”
Jij: “Ik ben 32… Wat dacht u van 25 tot 35 jaar?”
Het: “Sorry meneer, dat hebben we helaas niet.”

 

Hoe vind je de juiste vrouw bij internet-daten

En in sommige gevallen kan je kiezen op heel interessante maar nutteloze criteria: of ze denkt dat seks belangrijk is, wat haar sterrenbeeld is, haar favoriete merk auto.

Het helpt vaak om niet te kritisch te zijn en te kijken wat voor spelden er allemaal in het hooi zitten. Misschien dat één of twee vrouwen je dan inspireren om in een bepaalde kleine hoek verder te zoeken.

Een zoekopdracht van alle vrouwen in jouw stad of in jouw provincie geeft vaak een 1000-tal matches. Verder selecteren op leeftijd en vergelijkbare opleiding en je hebt al een aardige bonte verzameling.

De meeste sites sorteren vervolgens op het laatste moment waarop iemand was ingelogd op de site.

 

Koop nu het boek en leer alle internet dating geheimen! Voor slechts 39,70

 

Het eerste datingsite bericht

Voordat je gaat schrijven: realiseer je dat het moeilijk is om precies die ene vrouw van het internet naast je op de bank te krijgen. Er zijn velerlei redenen waarom een vrouw misschien niet gaat reageren: Misschien is ze net twee weken op vakantie, misschien werkt haar e-mail adres niet meer, misschien heeft ze net de ware gevonden… wat het ook zij: de meerderheid van vrouwen gaat simpelweg niet reageren op je mail.

Daarnaast moet je jezelf voorstellen dat een vrouw soms 10 tot 20 datingsite berichten op een dag kan ontvangen: Als ze pas nieuw lid is, als ze op de voorpagina van de dating site verschijnt, of als ze in een nieuwsbrief vernoemd staat. Je zal dan dus met een berichtje als “Hallo, ik vind je leuk, zullen we schrijven?” geen reactie gaan ontvangen..

Denk daarom vooral in efficiëntie als je een eerste datingsite bericht gaat schrijven. Een uur besteed aan het schrijven van één bijzondere mail aan één bijzondere dame, kan een totaal verspild uur zijn.

Maak daarom een soort basis bericht, leuk en opvallend, die je met een beetje extra werk kan uitbreiden tot een opvallend en aantrekkelijk eerste datingsite bericht.

Een opvallend datingsite bericht

Je moet je voorstellen dat de meeste vrouwen die e-mailen en internet daten over het algemeen verveeld zijn. Heel erg verveeld.

En dat de mailbox dan vol zit met elektronische flirts, met uitgebreid voorbereidde standaard berichten, virtuele zoenen en e-mailtjes van een regel die zeggen: “Ik vind je leuk, schrijf mij.”

En dan komt jouw datingsite bericht voorbij, en die is anders…

Wat je wilt doen in een eerste mail is twee dingen: haar kort vertellen waarom je schrijft, en haar vervolgens een uitdaging, een test geven.

Een kort voorbeeld:

===

Hoi Lisa!

Ik las je profieltje… Inline skaten? Nou, als je net zo fanatiek bent als ik, moeten we een keer het Vondelpark onveilig te maken. 🙂
Verder lijk je me wel een energiek en ondernemend meisje.

Maar ik vraag me eigenlijk af hoe je ècht bent.

Stel je koopt een lot bij de staatsloterij, en een week later ontdek je dat je de hoofdprijs van 4 miljoen hebt gewonnen. Wat zou je doen met dat geld? Zou je nog doorwerken? Zou je verhuizen? Zou je het geld weggeven?

Groeten,

Arjan
arjan@hotmail.com

===

Opbouw van het eerste datingsite bericht

Laten we het bovenstaande datingsite bericht eens stap voor stap bekijken.

De begroeting: Veel vrouwen schrijven ergens in hun datingsite profiel hun echte naam. Het profiel heet bijvoorbeeld Zonnebloempje. Vervolgens staat in haar profiel: Hallo! Ik ben Lisa, 29 jaar en ik kom uit Gouda of nou doeg! Lisa.

Als jij vervolgens jouw eerste mailtje begint met “Hoi Lisa!” toont dit dat je in ieder geval haar datingprofieltje hebt gelezen. En ieder mailtje dat daarna begint met “Hoi Zonnebloempje” verdwijnt meteen in de digitale prullenbak. (Ofwel: hoe zet je jouw concurrenten op achterstand…).

Het eerste stukje vertelt iets over de reden waarom je haar schrijft. Iedere vrouw vraagt zichzelf dit namelijk af. Als je dit niet verteld, zal ze in je datingsite profiel gaan kijken om te zien of er overeenkomsten zijn. Meestal zal jouw datingsite profiel hierop vaag zijn, en dus schrijft ze terug: ik zie geen overeenkomsten. Zet daarom in je opening de reden waarom je schrijft.

Redenen om te schrijven kunnen overeenkomsten zijn, of het feit dat je iets in haar ziet. Iets in haar karakter.
Iets fysieks: “Je hebt erg grote borsten en daar hou ik van.” doet het, zacht gezegd, meestal niet zo goed. Zelfs niet als het kleur ogen, haarlengte of postuur is.

Vervolgens gaat het mailtje over van mij naar haar: “Maar ik vraag me eigenlijk af hoe je ècht bent.” Dit is de opening naar een uitdaging die je haar wilt geven.
Een uitdaging zet haar aan het denken. Na 15 mailtjes is ze verveeld en qua denken een beetje stil gevallen, vervolgens schrijf je haar iets waarover ze moet nadenken. Dat is al voldoende verschil om je te laten opvallen.

Ook laat het zien dat je kritisch bent, bewust kiest. Iets wat vrouwen waarderen. En het antwoord kan veel vertellen over haar: “Ik zou het allemaal aan mezelf besteden: drank, dure auto’s, lange reizen” en je weet wat je in de kuip hebt…

De bovenste uitdaging is wellicht wat flauw (en reeds vaak gebruikt), probeer zelf met een uitdaging te komen. Waar je ze vandaan haalt? Haal eens een meidenblad, erin staan vaak tests: Wie ben ik? Welke kleur past bij me? Ben je een denker of een doener?

Kijk of je zo’n test kan ombouwen naar een leuke situatie die ze moet doorstaan.

Een onbewoond eiland, een vliegtuig met oneindig veel brandstof die ze kan besturen, door de tijd reizen: kijk maar hoe gek en leuk je het kan maken.

Niet doen in e-mails

De e-mails zijn bedoeld om een eerste kennis te maken: jij als man kijkt of zij de moeite waard is, zij kijkt of je geen serial killer, stalker, gefrusteerde gek of juist wel een leuke man bent (meestal ook in die volgorde).

Een vrouw wordt niet verliefd op je via e-mail, hooguit raakt ze geïnteresseerd in je. Gebruik daarom geen intieme woorden om te groeten en af te sluiten: lieve, knuffel, schatje, allerliefste, etc…

Op een PC ben je slechts tekst met een hint naar een interessant iemand.

Stuur geen e-mails vanaf verschillende e-mail adressen. Vrouwen zijn vaak erg bang besprongen te worden door verknipte mannen (en helaas niet zonder reden). Een aantal keer wijzigen van e-mailadres helpt niet om je als vertrouwd persoon neer te zetten.

Schrijven over erotiek of seks in e-mails is tricky. Je bent uiteraard man-vrouw. Het is dus al duidelijk dat als jullie elkaar leuk vinden, jullie twee op een gegeven moment gaan vrijen.

Als je hiernaast nog een keer vermeld dat sex een belangrijk thema is, kan zij concluderen dat je alleen maar op zoek bent naar seks. Of dat je op dat gebied een frustratie hebt. Er is in ieder geval iets aan de hand….

Het past als het op een manier van elektronisch flirten gaat: Als zij bijvoorbeeld vermeld: nou, een dagje strand en aansluitend een heerlijke massage door een mooie jonge man.

Kan jij antwoorden: mee eens. Al zou ik die mooie jonge man natuurlijk liever inruilen voor een mooie jonge vrouw. Dit is flirten: het toont dat jullie allebei genieten van intimiteit (en mogelijk seks) zonder expliciet te zeggen dat een ontmoeting direct tot seks leid.

Het contact verder uitbouwen

Als ze terug schrijft, antwoord dan de volgende dag, niet meteen binnen een uur. Je wilt een beetje spanning opbouwen, haar verrassen met een antwoord.

Schrijf wel terug binnen twee dagen, anders toont het weer dat je niet geïnteresseerd bent in een date, wellicht het gewoon te druk hebt om ooit af te spreken.

Als je meerdere vrouwen e-mailt, zorg er dan voor dat je op een bepaalde manier bijhoudt wie wie is. Maak per interessant contact een documentje in een tekstverwerker, zodat je in één oog opslag haar datingsite profiel en vorige mailtjes hebt. Verwijs ook eens terug naar dingen die ze in vorige e-mailtjes geschreven heeft.

Bijkomend voordeel is dat je de spellingcontrole kan gebruiken om je e-mails in foutloos Nederlands te kunnen schrijven. Ook hier geld weer: jouw teksten moeten het verhaal voor jouw doen. Spelfouten kosten je ongenadig veel strafpunten.

Van slordige en onverzorgde e-mails krijgt een vrouw de indruk dat je een slordige en onverzorgde man bent. Hoe oneerlijk deze conclusie ook is: ze heeft tenslotte niets anders. Dus gebruik ALTIJD een tekstverwerker om je taal op spelling te controleren.

Let op of ze op tijd antwoord. Een gemiddeld e-mail programma toont op de eerste pagina de laatste 25 e-mails die binnengekomen zijn. Heb je binnen twee dagen geen antwoord, kan je er op de derde dag vanuit gaan dat jouw e-mail van de voorpagina verdwenen is. Dientengevolge kan je er sterk op rekenen dat ze je dus gaat vergeten.

Stuur een grappige reminder (Prins staat klaar om Doornroosje te wekken…), met eronder het laatste mailtje dat je stuurde.

Koop nu het boek en leer alle internet dating geheimen! Voor slechts 39,70

 

Internet Dating Geheimen (NLD)


Internet Dating Geheimen

“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer

ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.

€39,70 (i.p.v. €57,-).

Internetdating boek

 

Zelfvertrouwen met Vrouwen +Internet Dating Geheimen

Internet Dating Geheimen

“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer.

ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.

+

 

Zelfvertrouwen met Vrouwen

“Hoe krijg je het zelfvertrouwen om aantrekkelijke vrouwen te verleiden”
Stap-voor-stap handleiding van ontmoeting tot relatie.

ISBN 90-811312-1-4 / 175+ blz.

€79,90 (i.p.v. €104,-).

Boeken met Vrouwen Versieren tips

 

 

————————————————–

Van e-mailen naar bellen
Van bellen naar afspreken.

Werken naar telefonisch contact

Bouw het email contact langzaam maar zeker op: Schrijf een beetje over jezelf na haar eerste reactie (niet meteen alles, vertel grappige dingen en over je passie of grootste hobby).
Vertel dan wat over haar reactie. Hmmm… dat zegt wel veel over je. Het feit dat je interesse toont in HOE zij is, is erg krachtig.

Stuur in de tweede mail nog eens een lijstje van 3 of 4 diepte vragen.

Stel een afspraak gaat niet door en je hebt de hele middag en avond vrij. Wat doe je?

Waar kan ik je ’s nachts voor wakker maken?

Wat is je meest waardevolle bezit?

Of probeer eens wat tegenstellingen:

Wintersport of zonvakantie?

Amerika of Azië?

Uit eten of zelf koken?

Vertel wat jou indruk is, beantwoord haar vragen, vraag haar wat ze denkt dat jij voor iemand bent. Alles om haar aan het denken te zetten en haar fantasie te prikkelen.

Telefonisch contact

Na haar 2de of 3de reactie heb je waarschijnlijk voldoende kans gehad om een goede indruk te maken. Stuur daarom in je 3de of 4de mailtje jouw telefoonnummer.

Schrijf een leuk mailtje. Vermeld ergens midden in het mailtje: Hé misschien geef ik je jou wel mijn telefoonnummer, dan kunnen we aan de telefoon verder kennis maken schrijf verder en sluit vervolgens af met:

Groeten, Arjan
PS Dit is mijn nummer: 0654 321 987

Waarom je nummer geven? Waarom niet om haar nummer vragen? Mijn ervaring is dat vrouwen best bang zijn hun eigen nummer weg te geven. Ze vinden het niet erg met een relatief onbekend iemand te bellen, zeker niet als ze nieuwsgierig zijn. Het geeft ze een vorm van controle.

Als je daarom gaat proberen haar nummer te vragen, maak je het onnodig lastig. Het is gemakkelijker haar jouw nummer te geven en te zeggen dat ze mag bellen.

Tevens is het ook een test. Een vrouw die serieus geïnteresseerd in je is, zal je moed waarderen en je bellen. Een vrouw die slechts voor eigen vermaak met verschillende mannen e-mailt, zonder bedoeling ooit af te spreken (en dat komt regelmatig voor), zal niet durven bellen.

Zet je telefoonnummer onderaan de e-mail, niet in het midden. Dit valt beter op, tevens zou zij de mail af willen lezen. Het nummer aan het eind komt dan als een natuurlijk moment.

Als ze niet binnen 3 dagen belt, stuur haar een herinnering – iets grappigs. Doe hetzelfde als ze blijft e-mailen. Hé. telefoonnummer gemist? ;-).

(Wordt vervolgd…).

(Vind je dat ook zo erg zo’n Wordt Vervolgd mededeling?)

(Ik ook…)

(je kan ons internetdating boek bestellen voor een uitgebreid vervolg…)

 

– – Bestel nu, voor slechts 39,70!

Internet Dating Geheimen (NLD)


Internet Dating Geheimen

“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!” Stap-voor-stap handleiding met al mijn beste internetdaten tips van dating site tot slaapkamer.

ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.

€39,70 (i.p.v. €57,-).

Internetdating boek

 

Zelfvertrouwen met Vrouwen +Internet Dating Geheimen

Internet Dating Geheimen

“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!” Stap-voor-stap handleiding met al mijn beste internetdaten tips van dating site tot slaapkamer.

ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.

+

 

Zelfvertrouwen met Vrouwen

“Hoe krijg je het zelfvertrouwen om aantrekkelijke vrouwen te verleiden”
Stap-voor-stap handleiding van ontmoeting tot relatie.

ISBN 90-811312-1-4 / 175+ blz.

€79,90 (i.p.v. €104,-)

Boeken met Vrouwen Versieren tips