Dit Boek is het

Het Originele Internetdating Boek

Belangrijker dan dat vind je wellicht…

Wat krijg je als je Internet Dating Geheimen bemachtigt?

Lees ook wat je NIET krijgt als je ons boek over internetdating bestelt. Dat staat er namelijk niet…..

Eén machtige zin… zoals gebruikt door ’s werelds duurste escorte (dat las je inderdaad goed)… die iedere vrouw die je profiel leest ervan overtuigt dat ze je moet ontmoeten.
Een geniepige tactiek zoals die wordt toegepast door de Commando’s van Nederland… achterhaal wat voor reacties een vrouw krijgt op haar persoonlijke advertentie en trek haar aandacht door precies het tegenovergestelde te zeggen dan wat de meesten doen.
De vijf sleutelelementen die je online profiel moeten bevatten.
De ware reden dat vrouwen online datingsites gebruiken. (Als ze zich realiseert dat je dit weet wordt je onmiddellijk aantrekkelijker in haar ogen.)
Waarom je slecht bent in het online daten… en hoe een kleine verandering in je gedachtegang ervoor kan zorgen dat je een ware lawine van dates over je heen krijgt… binnen afzienbare tijd.
Hoe de ‘vergeten kunst’ van ’s Werelds Oudste Beroep toe te passen om je profiel en e-mails vrijwel onmogelijk te maken om te negeren.
De acht subtiele dingen die je in je profiel kan zetten, opdat de kansen dat een vrouw je e-mailt verdrievoudigd worden.
Datgene wat je altijd moet negeren in het profiel van een vrouw.
De ‘geheime site’ die ik gebruik om van vrouwen te horen te krijgen welke van m’n foto’s het best zijn… (gratis)
De sites die je uit de weg moet gaan… tenzij je van een berg spam houdt.
Een simpele e-mail truc die ervoor zorgt dat je tien keer zoveel vrouwen kan mailen als iedere andere vent op die site!
De ‘magische blauwdrukken’ die je gebruikt om je e-mails zo in elkaar te zetten dat je er de meeste reacties op krijgt.
Hoe je je e-mail subject in elkaar zet, zo, dat vrouwen jouw mails verkiezen boven de honderden die ze al in hun inbox hebben zitten.
De precieze subjectregels die veel reacties garanderen.
Een ‘geheime’ bron van uitstekende zinnetjes die je zo kan kopiëren om een geweldige persoonlijke advertentie mee in elkaar te draaien. Een advertentie waarmee de vrouwen waarlijk op je af komen gevlogen (het is ontzettend makkelijk, maar mensen denken er gewoon niet aan).
Het ‘Artiestentrucje’ – een hilarische methode om met een vrouw het ijs te breken zo, dat je charmant over komt. (Nee, je hoeft niet goed te kunnen tekenen of zoiets.)
De exacte dag van de week en tijd waarop je een vrouw moet mailen zodat je de grootste kans hebt dat ze iets terugstuurt.
Datgene wat de zogenaamde ‘experts’ je aanraden om te doen, maar je nooit moet doen als je wilt dat een vrouw ooit reageert.
Hoe je die ‘moeizame’ vrouwen aanpakt die je hun telefoonnummer maar niet geven. (Het is eigenlijk best makkelijk, en het werkt echt.)
De exacte hoeveelheid mails die je moet uitwisselen voor je stopt met die specifieke persoon.
Een simpele, maar niet veel gebruikte manier om een vrouw zover te krijgen je na je tweede mailtje haar telefoonnummer te geven.
Waarom je een vrouw nooit je instant messenger adres moet geven (en in plaats van deze tijdverspillende zet gewoon haar telefoonnummer te krijgen).
Hoe te reageren als ze weigert je haar telefoonnummer te geven na je tweede e-mail (zo wordt de kans om haar nummer te krijgen alsnog verhoogd).
Hoe lang je precies moet wachten met bellen als je eenmaal haar nummer hebt (je zult merken dat dit geheim de kans haar te ontmoeten verdubbelt).
Hoe laat je moet bellen, zo, dat het 80% waarschijnlijker is dat ze opneemt.
Wat je precies moet zeggen tijdens het cruciale eerste telefoontje, zodat ze jullie eerste afspraakje helemaal ziet zitten.
Wat je nooit moet zeggen als je aan de lijn bent met een vrouw met wie je net kennis gemaakt hebt – als je dit doet zal je nooit een afspraakje krijgen.
Een manier haar af te kraken op het feit dat ze überhaupt contactadvertenties gebruikt… zodat ze je wil ontmoeten om te bewijzen dat ze ‘normaal’ is.

Lees dat Internetdating boek en het is alsof ik in levenden lijve naast je zit om je te helpen bij een geslaagd online-dating leven. Daar zit je dan in mijn boek te lezen. Of je zit mee te doen met mijn internetworkshop. Je ziet en hoort me in actie. Ik sta achter je, terwijl ik je adviseer over het nemen van bepaalde voorgetoetste acties. Ik moedig je aan om aan het ‘front’ bewezen ideeën te proberen die het verschil zullen betekenen tussen of je wel reacties, telefoonnummers en afspraakjes binnen krijgt stromen, of dat je geen reacties en geen afspraakjes krijgt.

Ik lul er mijn internetdating boek niet omheen en zeg je gewoon direct in mijn boek over internetdating hoe je veelgemaakte fouten kunt voorkomen die ervoor zorgen dat mannen erin falen vrouwen online te ontmoeten… en hoe je m’n beproefde, bewezen trucs kunt toepassen zodat je online dating leven een succes wordt! Bestel nu mijn internetdating boek en bemachtig jouw succes met internetdaten.

Internetdating boek