Voorbeeld Datingsite Profiel

Hieronder vind je een voorbeeld tekst voor op je datingsite profiel.
Ik ben uniek, vrijpostig, doelgericht, maf, leuk en altijd positief. Ik ben een levensgenieter! Ik ben open en kan het met zo’n beetje iedereen wel goed vinden. Ik ben een succesvolle, eerlijke, spirituele man – een kruising tussen een hippie en een yuppie, als zoiets bestaat. Ik ben graag op het water. Ik geloof in dromen, optimisme, liefde, romantiek, avontuur, goede vrienden, plezier en het onbekende. Ik wil het ver brengen in dit leven en ik zoek een gelijkgestemde vrouw. Ik geloof in passie in combinatie met praktische en traditionele overwegingen. Nou de rest lees je wel in mijn datingsite profiel.Ik zoek een vrouw met dezelfde normen en waarden. Je moet gevoel voor humor hebben en positief zijn. Ik vind het belangrijk dat je me accepteert zoals ik ben, net zoals ik jou zal accepteren zoals jij bent. Je moet me uitdagen en aanmoedigen om grenzen te verleggen en dingen te doen die buiten mijn bereik en blikveld liggen. Ik zal jou uitdagen en inspireren.Je bent (eigenschappen die je zoekt in een vrouw). Je bent eerlijk, leuk, tolerant en liefdevol. Je dwingt jezelf voortdurend je grenzen te verleggen. Met mijn hulp is dat makkelijker dan je denkt! Het is belangrijk dat je graag succesvol wilt zijn en gelooft in het belang van vriendschap!Ik wil me niet in een relatie storten. Voor mij is het genoeg om vrienden te worden (waar wel een vonk overspringt), elkaar te vertrouwen en er het beste van te maken.Voor de rest laten we de natuur z’n gang gaan. Laat een berichtje achter op mijn datingsite profiel

Stuur me een mailtje naar info(Ad)datingdoctors.nl als je nog wat hulp met jouw datingsite profiel wilt. Ik help je graag. Ik leer namelijk wellicht ook weer wat van jou datingsite profiel, twee weten in ieder geval meer dan 1, niet waar?Zet daar in:

Je naam:
Je datingwebsite:
Je email:

Dit is slechts een voorbeeld hoe een datingsiteprofiel eruit kan zien. Je kan dit datingsite profiel voorbeeld natuurlijk ook als datingsite bericht of Tinderprofiel gebruiken.Nog meer meer internetdaten tips?

Koop nu het boek en leer alle internet dating geheimen!

Internet Dating Geheimen (NLD)
Internet Dating Geheimen“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!” Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer. Met vele datingsite profiel voorbeelden die naar eigen smaak en op jou als persoon aan te passen zijn!
ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.
€39,70 (i.p.v. €57,-)Boek over internetdaten
Zelfvertrouwen met Vrouwen +Internet Dating Geheimen
Internet Dating Geheimen
“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer. Met meer dan 1 datingsite profiel voorbeeld.
ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.
+
Zelfvertrouwen met Vrouwen
“Hoe krijg je het zelfvertrouwen om aantrekkelijke vrouwen te verleiden”
Stap-voor-stap handleiding van ontmoeting tot relatie.
ISBN 90-811312-1-4 / 175+ blz.
€79,90 (i.p.v. €104,-).