Contact Opnemen

Heb je vragen of opmerkingen over de pagina, dan kun je een mail sturen naar:
info@datingdoctors.nl
Contact Informatie:

Dating Doctors v.o.f.
Telefoon: +31(0)647135790
KVK Rotterdam: 24399258
BTW nummer: 816955785
Postbank: 2316504 (regulier)
Postbank: 2848555 (discreet)
e-mailadres: info@datingdoctors.nl


Over Internet Dating Geheimen .nl

Internet Dating Geheimen .nl is een site die de geheimen achter het succesvol internet daten onthuld. Het is een gratis naslagwerk, toegankelijk voor iedereen die bezig is met internet daten, of er in geïnteresseerd is. De auteur: Alphadoc – Een veelzijdig man.

De auteur van deze site is Alphadoc, hij is internet ondernemer, communicatietrainer en meesterversierder, en werkt onder andere als trainer voor het bedrijf Datingdoctors waar hij mannen leert hun ideale vrouw te versieren.

Internet Daten was eerst een soort noodzaak voor hem, later een hobby. Hij is al tijden gefascineerd van hoe het vinden en versieren tussen mannen en vrouwen werkt in een elektronische wereld.
Het probleem, de hulp en het idee

Wat hem opviel bij de pogingen van vele anderen die bezig waren met internet daten, was dat velen er moeite mee hebben. Het online vinden en ontmoeten van leuke mannen of vrouwen lijkt gemakkelijk, toch is het dat niet. In sommige gevallen hoorde hij zelfs dat mensen het opgaven zonder maar één leuke ontmoeting gehad te hebben.

Een aantal vrienden gaf hij tips over hoe het beter zou kunnen, en direct verbeterden ze hun succes en hadden een aantal leuke ontmoetingen. Dit inspireerde hem om er meer onderzoek naar te doen. En mede daardoor en door al zijn ervaringen met datingsites kan hij nu nog veel meer mensen helpen.

Met de recente wildgroei aan Dating Sites en een gebrek aan een goede handleiding: Hoe doe je internet daten? besloot Alphadoc uiteindelijk een website te wijden aan het verschijnsel.