Media

Reacties van klanten & de media…
Op deze pagina lees je een paar reacties van klanten die mijn systeem hebben toegepast, ook lees je hier hoe de media massaal schrijft over mijn succesvolle datingsysteem.

Klanten:

Waren er maar meer mannen die je technieken toe zouden passen. Dan zouden er een stuk minder eenzame mannen en vrouwen op deze wereld zijn…

Karel, Wageningen

Lees deze aanbeveling van een andere datingcoach eens:

Alpha, ik wou je even een recommandatie geven. Geen woord hiervan is gelogen… jouw spul werkt echt! Het zijn er niet veel die weten dat ik al sinds 1996 in het online-datingcircus
zit, dus ik denk natuurlijk dat ik het beter weet dan wie dan ook

Zat ik er even naast! Sinds ik een paar maanden geleden je boek kocht ben ik weer terug in het jachtveld dat de online-datingwereld heet.

In de eerste maand alleen al kreeg ik tien dates in één week en moest ik zelfs vrouwen gaan afwijzen omdat ik het te druk had anderen te ontmoeten.
Ik word nu zelfs nog aantrekkelijker gevonden omdat de dames die zeventjes en achten waard zijn zich afvragen waarom ik niet achter hen aanga. Dan zeg ik: ‘Omdat ik alleen met de negens en tienen uitga.’

Hier staan ze echt van te kijken. Ik heb nog nooit zoveel succes online gehad en ik gebruik slechts 10% van je materiaal!

Ik heb me nog nooit ontfermd over andermans producten.
Jouw product is zelfs het eerste dat ik aanraad aan mijn klanten. Als mensen me vragen stellen over de beste online-datingtips, stuur ik de jonge Padawans door naar jou, de ware Jedi Meester.

Groeten,

Dennis Meijer
De Transformatie Coach

… de koning van het onlinedaten”

“Alphadoc is de koning van online dating. Keer op keer heeft hij bewezen dat hij de beste meiden van het internet weet te plukken. Zijn methode is direct, effectief, makkelijk, en iedereen kan het leren. Als je mee wilt doen aan de digitale vrouwenjacht moet je Alphadoc’s programma verkrijgen!”

— Willem uit Haarlem

Koop nu het boek en zie zelf waar deze mensen zo positief er over zijn!

Internetdating Boek

“…Jouw methode weet van aanpakken, het is makkelijk en efficiënt.”

Hey Alpha,
Dan hierzo, ik wou je even een bedankmailtje sturen voor je workshop en boek. Ik was op zoek naar een boek dat je bij de hand nam en je stap voor stap liet zien hoe je aan de telefoon kwam met kwaliteitsdames. Jouw boek en workshop voldoen daar precies aan. Ik heb het hele programma doorgelopen en ik kan je dit vertellen – het werkt geweldig. Ik heb het e-mail systeem op een paar vrouwen uitgeprobeerd en de reacties waren allemaal zeer positief! Het meest schokkend was dat het allemaal zo snel ging. Ik kreeg met gemak al antwoord na twee mailtjes! Vroeger moest ik er zeker twee of drie versturen voor ik via MSN na een hoop heen en weer gepraat eindelijk haar nummer wist te verkrijgen. Een langdurig proces. Jouw methode weet van aanpakken, het is makkelijk en efficiënt. Ik ben er gek op. Je product aanschaffen was een goede koop. Er bestaan simpelweg geen makkelijkere, meer efficiënte manieren om via het internet vrouwen te ontmoeten. Je reputatie als de online datingexpert is je terecht bevallen. Ga zo door! Bedankt!

— Edwin,systeembeheerder uit Groningen

“Ze is de knapste meid …..en met wie ik naar bed ben gegaan…”

“Een snel bedankje voor Alpha, om hem te bedanken met het helpen van m’n online bezigheden. Ik heb iemand van het net ontmoet, dankzij de kant-en-klare e-mails (ha ha!) die Alphadoc verschaft en die ik haar stuurde. Ik was de enige kerel uit enkele honderden met wie ze uiteindelijk uitging. Ze is de knapste meid met wie ik ooit ben uitgegaan en mee naar bed ben gegaan!”

— Chris, (student), Den Haag

.. de wereldheerser van het online dating”

“Alpha is de wereldheerser van het online dating. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand zoveel succes met z’n methodes had als hij met de zijne… werkelijk fantastisch. Hij heeft altijd zat mooie meiden om zich heen… je ziet daar wel aan dat hij een systeem heeft dat werkt.”

— Peter

Heb je haast? Klik op Internetdating Boek om direct zoveel dates te regelen als je maar wilt.

…alles wat ik ervoor geprobeerd heb werd teniet gedaan!”

“Ik heb je product gekocht en de afgelopen week gebruikt. Het enige wat ik ervan kan zeggen is… waanzinnig!

Ik heb ondervonden dat de mogelijkheden van vrouwen ontmoeten op het internet onbegrensd zijn. Voorheen had ik af en toe al wel wat geluk met vrouwen online, maar nog nooit zoveel als in de afgelopen dagen!
Een paar dagen geleden heb ik zo’n zestig meisjes een e-mail gestuurd. Alle e-mails die ik terug kreeg hadden allemaal ongeveer dezelfde strekking – iets van: “Wauw…” en “Je bent de eerste man die me sinds lange tijd echt interesseert”. Te gek, moet ik zeggen.
Ik heb de tweede dag al zo’n tien telefoonnummers gekregen nadat ik m’n tweede mailtje gestuurd had, en nadat ik het ‘ik heb geen mailtje teruggekregen’ e-mail had opgestuurd die je in je programma voorlegt kreeg ik er nog eens vier. Nu moet ik nog uitvogelen hoe ik ze allemaal daadwerkelijk ga ontmoeten. En omdat ik van swingdansen houd… heb ik tien potentiële nieuwe swingdanspartners! Waanzinnig!
Ik wou je gewoon even zeggen, hartelijk bedankt. Ik heb indertijd zo ontzettend veel dating programma’s uitgeprobeerd dat ik er misselijk van werd. Dit, totdat ik jouw eenvoudige aanpak probeerde, alles wat ik ervoor geprobeerd heb werd teniet gedaan! Bedankt man.”

Jarno., Breda

“Meer afspraakjes met kwaliteitsvrouwen”

“Alpha, ik heb nu eindelijk de tijd gevonden om je boek door te nemen en je technieken toe te passen en ik moet zeggen, petje af. Wat je verschaft is volledig, eenvoudig toe te passen en heel erg effectief. Niet alleen krijg ik een hele hoop reacties, maar de reacties zijn ook nog eens van veel betere kwaliteit. M’n weekindeling is zelfs te krap geworden om al deze geïnteresseerde (en interessante) vrouwen van een afspraak te voorzien. Dankzij jouw product hoef ik niet meer in clubs rond te hangen – ik heb nu meer afspraakjes met kwaliteitsvrouwen.
Het mag duidelijk wezen dat je materiaal z’n tijd ver vooruit is, de voorbeeld-e-mails en het voorbeeldprofiel dat je voorstelt zijn waarlijk opmerkelijk. Waren er maar meer kerels die je technieken toe zouden passen, dan zouden er een stuk minder eenzame mannen (en vrouwen) op deze wereld zijn.
In ieder geval bedankt dat je zo’n makkelijk te begrijpen en effectief product beschikbaar hebt gemaakt. Met al die ‘dating coaches’ die onvolledig of onpraktisch advies geven is het zeer prettig om te weten dat jij er in elk geval bent om de klanten te geven wat ze echt nodig hebben om succes te hebben. Jij mag blijven.”

Karel, Wageningen

Heb je haast? Klik hier om direct zoveel dates te regelen als je maar wilt.

“…alleen al deze week ga ik met drie nieuwe knappe meiden uit”

“Online daten kan zoveel als twee dingen betekenen: of het is een enorme verspilling van tijd, of het is een ware goudmijn aan mogelijkheden.
Vroeger dacht ik dat eerste. Nadat ik contactadvertenties had geplaatst op een aantal internet-datingsites, en nadat ik ze talloze malen had bijgeschaafd, was er nog geen sprake van resultaat. Ik stond klaar het op te geven. Maar toen vond ik Alphadoc’s product. Wat een onthulling. Ik deed alles verkeerd!
Ik paste Alphadoc’s adviezen toe, en de gang van zaken ging vrijwel onmiddellijk de goede kant op! Binnen luttele dagen had ik een berg e-mails binnen van vrouwen die me maar al te graag wilden ontmoeten. Sterker, alleen al deze week ga ik met drie nieuwe knappe meiden uit.
Zo effectief, efficiënt en snel is Alphadoc’s systeem nu eenmaal. Hij heeft werkelijk alles uitgeprobeerd, en hij weet zodoende wat er wel en niet werkt. Hij vertelt je precies welke stappen je moet zetten om je digitale liefdesleven tot een succes te maken.
Stel je eens voor…je stelt ’s ochtends een profiel op, en als je ’s avonds thuis terug komt zitten er vijf e-mails in je inbox op je te wachten. Stuk voor stuk van beeldschone vrouwen die je willen ontmoeten. Online daten kan twee dingen betekenen: tijdsverspilling, of een goudmijn. Met Alphadoc’s product weet ik zeker dat het tweede van toepassing is.”

Herman,Rotterdam

“Je e-mailtrucje alleen al is het geld van de hele cursus meer dan waard”

“Zeg, een jaar geleden zat ik nog vaak op Relatieplanet en stuurde ik daar zo’n 50-80 e-mails over het verloop van slechts één maand, en kreeg maar drie reacties en geen afspraakjes, dus je begrijpt wel dat ik best gefrustreerd was daardoor. Toen ik er achter kwam dat de meiden die geen lid waren niet eens konden terugschrijven werd het me echt te dol. Ik keerde Relatieplanet de rug toe. Nou kom ik er ook nog achter dat m’n e-mail adres gefilterd werd! Dat betekent dus dat in meer dan de helft van m’n mails m’n Yahoo adres niet eens werd weergegeven (waar ik toch echt wel vanuitging), en de mails waarin ik m’n mailadres expliciet meegaf werden gefilterd. Onvoorstelbaar! Je hebt gelijk, je e-mailtruc alleen al is het geld van de hele cursus meer dan waard.”

Duncan,Leeuwarden

“De algemene indruk van de training is zeer goed.”

“Ik vond het een topdag en heb veel geleerd. Ik heb het duwtje in de rug gekregen waar ik naar op zoek was en verder veel tips om een date gestructureerder te laten verlopen.”

Robert uit Gouda

Dag Alphadoc,

“Een half jaar geleden heb ik per mail contact gehad met je over het volgen van een training. Om een lang verhaal kort te maken: ik heb je boek gekocht en ik heb afgerekend met een AANTAL angsten. Ik heb er ongelooflijk veel aan gehad. En, als klap op de vuurpijl, ik was bang en onzeker met vrouwen en heb het afgelopen half jaar ruim 25 vrouwen gedate! okay, wel gespannen geweest, maar ik heb het gedaan, jouw boek heeft me zover geholpen. Ik realiseerde me echt dat IK de belangrijkste persoon ben in mijn leven en daarom alleen al wil afrekenen met al die beperkingen.

Nick uit Wageningen

“De geheimen die hij met me gedeeld heeft, hebben echt geholpen…”

“Naar mijn mening is Alphadoc een van de beste kerels om op terug te vallen als het op online vrouwen ontmoeten neerkomt. De geheimen die hij met me gedeeld heeft hebben echt geholpen, en ik heb er zelf ook wat mooie e-mails door gekregen.
Bedankt Alpha!”

— Daniel

Internetdating Boek

Media
Klik op onderstaande artikelen om te lezen hoe Dominique aka AlphaDoc meer dan 300 vrouwen versierde!

Real Man Conference Footage bij RTL 4

Deze Allergrootste Pickup Conferentie Ever Was Een Iniatief Van Smoothdoc Van De Dating Doctors.

AT5 over de Real Man Conference (video)

Wil je de video (13,5 uur) van deze Real Man Conference bestellen, dat kan hier.

Vrouwen Versieren Video

Bestel nu deze vrouwen versieren video