Mijn Datingsite ervaringen:

Mijn datingsite ervaringen zijn nogal uitgebreid en zeer gevarieerd. Ik zal eerst even vertellen wie ik ben. Nu mijn naam is Alphadoc (ja, ja een schuilnaam natuurlijk), en vijf jaar geleden ging het uit tussen mijn toenmalige vriendin en mij. Na een hele tijd bevond ik me plotseling weer in het land der vrijgezellen. Omdat ik jaren niet meer gedatet had, had ik geen recente ervaring met daten. Ik had echt niet het flauwste benul van hoe ik vrouwen uit moest vragen.

Daar kwam ook nog eens bij dat ik doodsbang was om op vrouwen af te lopen – en mijn halfbakken pogingen om ze uit te vragen liepen altijd faliekant in het honderd. Ik had, dus weinig ervaring, en zodoende erg weinig afspraakjes en dates. Mijn ervaring met datingsites was toen nog Zero. Ik had ook het vooroordeel dat er alleen maar lelijke wijven op datingsites zaten.

 


Afwijzingen

Andere mannen wilden me duidelijk maken dat het allemaal op kwantiteit aankwam. ‘Hoe meer je probeert te versieren, hoe meer je er zal scoren.’ Zo’n soort aanpak was echter niet voor mij weggelegd. Voor ik eenmaal een afspraakje geregeld had was ik eerst al afgewezen door tien andere vrouwen. Ik had moeite met het verwerken van deze afwijzingen. Dan waren de vrouwen met wie ik eenmaal uitging ook nog eens bij lange na niet het aantrekkelijke type met wie ik eigenlijk uit wilde gaan. Komt dit je misschien bekend voor…?


Interdaten leek zo makkelijk…

Dus, in plaats van dat ik mezelf bleef martelen met afwijzing na afwijzing keerde ik me tot internet datingsites. Indertijd waren ze nog vrij nieuw en het leek een goed idee. Op mijn gemakje achter mijn computer thuis zitten, me bij een datingsite aanmelden en alle aantrekkelijke vrouwen mailen die me aanspraken leek me een prima idee. Beter dan mijn tijd te verdoen bij kroegen, discotheken, feestjes of ander zulke ‘hengelsporten’ waarbij je de kleinste kans hebt een vrouw aan de haak te slaan. Ook de verschrikkingen van de afwijzing bij internetdating komen niet hard aan omdat de confrontatie niet in levenden lijve plaatsvindt. Het enige wat ik hoefde te doen was wachten tot de dames me terug zouden berichten, en me hun telefoonnummer zouden geven. ‘Kan het nog makkelijker?’ vroeg ik mezelf af. Wel, dat viel nog vies tegen.

Ik was slecht voorbereid voor de schaarste van de repliek op mijn e-mails waar de dames van gediend waren. En ik maar denken dat mijn e-mails uniek, beleefd, leuk, gevat, interessant en gevoelig waren – alles, dus, waarvan ik dacht wat een vrouw in een man zoekt. Ik stuurde er zo tientallen op – en dan nog eens – in de overtuiging dat er in ieder geval wel een vrouw zou zijn die me terug zou mailen. Helaas, niks was minder waar. Als jij je ooit eens bij een online datingsite hebt aangemeld zal je dit waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

De datingsite Ervaring van 97 % van de mannen

: 97% van de mannen die zich bij een online datingsite aansluiten houden er binnen drie maanden mee op. De hoofdreden hiervan is dat ze geen resultaten boeken.

– Bron: Panorama Research

Je hoeft niet veel in je mars te hebben om te begrijpen dat geen mail betekent: geen date. Laat staan een intieme relatie.

Het duurde dan ook niet lang voor ik op de harde waarheid stuitte.

Om eerlijk te zijn was deze onthulling best een grote tegenvaller voor mij. Ik had mijn hoop immers al gevestigd op online datingsites. Ik leefde in de overtuiging dat ze het einde zouden betekenen van mijn ellendige, afspraakloze bestaan. Echter mijn ervaringen op de datingsite logen niet. Het was echt helemaal ruk. Niks, nada, noppes. Je zal je misschien afvragen waarom ik toen niet meteen al het hele idee van online dating afschreef, of niet? Blijf erbij – in dit verhaal gaat een geheim schuil, een geheim dat je niet zal willen missen.

Vrouwen hebben het voor het kiezen!

Ik ging er een beetje achteraan om het te valideren, en kwam er tot mijn schrik achter dat het allemaal waar was. De verhouding tussen mannen en vrouwen op de meeste datingsites helt behoorlijk over naar het voordeel van de dames. (Relatieplanet zegt dat 65% van hun leden mannen zijn.) Vrouwen hebben waarlijk een buffet aan mannen waar ze uit kunnen kiezen – mannen, echter, moeten hun best doen om de overgebleven etensrestjes te verkrijgen. Stel je bijvoorbeeld voor hoeveel mannen de dames in kroegen proberen te versieren. Dat is niks vergeleken met wat er gebeurt als een knappe vrouw haar profiel neerzet op een datingsite. Een eetfestijn! Je hebt dus echt wel wat kennis en ervaringen nodig om werkelijk succesvol te kunnen internetdaten. Anders zijn namelijk jouw datingsite ervaringen precies hetzelfde als die 97 % van de mannen uit dat Panorama onderzoek! Dus daarom:

Internet Dating Geheimen (NLD)
Internet Dating Geheimen
“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer
ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.
€39,70 (i.p.v. €57,-).

Zelfvertrouwen met Vrouwen +Internet Dating Geheimen

Internet Dating Geheimen.
“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer
ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.
+
Zelfvertrouwen met Vrouwen
“Hoe krijg je het zelfvertrouwen om aantrekkelijke vrouwen te verleiden”
Stap-voor-stap handleiding van ontmoeting tot relatie
ISBN 90-811312-1-4 / 175+ blz.
€79,90 (i.p.v. €104,-).