Datingsite profiel foto, internetdating tips

Wat veel internetdaters willen weten bij het internetdaten is wat is nu de beste Datingsite Profiel foto?

Ik bedoel, moet je glimlachen op je datingsite profiel foto of moet je recht voor je uit staren? Of kun je beter een beetje een flirtende look in je ogen leggen, en iets wat smekend de camera in kijken?

En wat dient de achtergrond op de foto te zijn. Moet je iets doen, en doe je dat beter binnen of buiten, of kun je laten zien dat je op een feestje bent? Is een huisdier laten zien, handig of juist niet? Kun je beter je goede six-pack laten zien en/of je mooie borsten (ik ga vooral voor vrouwen met een wasbordje) of schrikt dat juist af?

Het gaat er toch om hoeveel reacties je krijgt op je datingsite profiel foto.
Een grote datingsite als OKCupid heeft er onderzoek naar gedaan. En dat is wel erg interessant. Ook erg opvallende resultaten. Wij van Internet Dating Geheimen brengen je natuurlijk het laatste nieuws hierover.

Glimlachen op je datingsiteprofiel foto?

Vrouwen glimlachen meer dan mannen op hun foto. Ongeveer 50 % meer. Het blijkt dat vrouwen juist beter een beetje flirterig in de camera kunnen kijken. Je mag alleen niet wegkijken. Je moet de fotocamera wel aankijken. Mannen kunnen juist beter niet glimlachen. Een beetje dromerig of mysterieus wegkijken werkt beter voor mannen.

Zoals deze datingsite profile foto hier. Ik vind het maar een engerd. Maar ja, ik ben dan ook geen vrouw. Ben jij wel een vrouw? Kijk dan even hier op de site voor mannen versieren. In ieder geval interessant dat flirterig oogcontact ook relatief goed te noemen valt voor mannen. Echter ook bij mannen moeten de ogen te zien zijn. Dat geldt ook voor als je van de camera wegkijkt trouwens.

De Smartphone klassieker doet het het beste!

Wij dachten altijd dat deze foto’s gewoon ruk waren. Echter bij vrouwen zijn dit ongeveer de best werkende foto’s. Daarna komen de foto’s in bed, buiten, en de reisfoto’s. Slechte datingsite profielfoto’s voor vrouwen? Met vriendinnen (concurrentie en schrikt mannen af), iets interessants doen (bijv. toneelspelen of zo) een foto terwijl een vrouw alcohol drinkt, en als ze met hun huisdier op de foto staan. De meeste vrouwen hebben nu 1-maal katten of stomme kleine hondjes. Ja, en wij mannen houden daar meestal niet van. Als we al van huisdieren houden.

Mannen moet je shirt aanhouden?

Veel mensen denken dat je six-pack laten zien op je datingsite profiel foto niet werkt. Nou integendeel. Het werkt. Tenminste als je een 6-pack hebt. Een hele krat bier wordt niet gewaardeerd. En wat is de beste datingsite profiel foto voor mannen? Juist als je met een dier op de foto staat. En daarna komen toch de mannen met goede ontblote bovenlijven. Gitaar spelen (iets interessants doen) of iets leuks doen met vrienden zijn goede dingen om te doen. Echter reisfoto’s zijn weer helemaal shit. Met een blikje bier op de foto, ook een echte NEE, en iets buiten doen (voetballen,zeilen enzovoort). Nee, hoor vinden de vrouwen niet leuk.


Hoe zouden we dit kunnen verklaren? De hond is gewoon nestinstinct van vrouwen. Ah, hij zorgt ergens voor. Nou dan moet hij ook wel voor kinderen kunnen zorgen. Spieren, ja ik heb al zo vaak gezegd. Vrouwen zijn ook gewoon geile wezens. Iets interessants doen, vrouwen vinden het fijn als een man iets doet met zijn leven. En vrienden laten zien, geeft in ieder geval weer dat je een gezelschapsmens bent. Dus met andere woorden geen creep.
Dat een reisfoto het meest slecht scoort heeft vast ook weer met nestinstinct te maken. De meeste vrouwen willen toch iemand die lekker thuisblijft. En iemand die reist is vast een beetje een losbol. Niet iets goeds om iets mee op te bouwen. Alcohol werkt in ieder geval bij beide seksen niet.

Toch leuk en nuttig om die verschillen te weten. Het meest belangrijke voor succesvol internetdaten is ongeveer je datingsite profiel foto. Als je daar dan gelijk de mist mee ingaat……

Ik zou zeggen; Man, leen een hond of ga naar het asiel, en poseer met een hond. Het werkt fantastisch op je datingsite profiel foto. En natuurlijk de spieren. Internetdaten en zelfs daten werken allebei het beste als je goed je sterktes kan laten zien.

Wat wel interessant is dat het six pack dalend aantrekkelijk is naar mate hoe ouder je wordt.
Rond je 35-40 is een datingsite profielfoto met je kleren uit, net zo aantrekkelijk qua aantal reacties op je datingsite profiel dan het gemiddelde. Waarschijnlijk heeft dit te maken met dat vrouwen van dezelfde leeftijd zelfselectie toepassen. Ze denken toch niet in aanmerking te komen, en denken dat je wel voor jonger zult gaan.

Jongere vrouwen daarentegen hebben echter hun voorwaarden meestal weer beperkt tot max 8-10 jaar ouder. Dus die zie je dan ook niet. Tot 35 echter kan je op je datingsite profiel foto – als je het lichaam ervoor hebt – gerust je shirt uit doen.

En nog iets. Stel je hebt geen sixpack. Ga je dan niet uitsloven door geheel in pak te poseren. In Nederland is normale vrijetijdskleding toch gewenst. Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg. Dat geldt dus ook weer voor je datingsite profiel foto.

Wat moet je dus doen? Gaan trainen (tot je 35e), neem een hond, en poseer met je fantastische lichaam en je hond met vrienden (vriendinnen werkt nog beter – en zorg dat je vrienden lelijke vrienden zijn) terwijl je gitaar speelt. Je datingsite profiel foto kan dan niet anders dan goede resultaten opleveren! Iets interessants doen op je foto (niet buiten dus), kan wel weer sneller langere en interessantere reacties opleveren dan je shirt uit.

Een goede datingsite profielfoto is met je gezicht

Nee, al zou je denken van wel. Kijk even naar de datingsite profiel foto’s hierboven. Het kan zelfs een positief iets zijn, zolang je maar iets interessants doet waar mensen iets over kunnen vragen. Daarbij komt nog dat je bij dit soort foto’s niet eens een interessant datingsite profiel hoeft te hebben. Dit soort datingsite profiel foto’s krijgen veel meer reacties dan andere datingsite profiel foto’s.

Datingsite profielfoto kwaliteit is belangrijk

Een aantal belangrijke tips voor je datingsite profiel foto

  • gebruik geen flits (komt 7 jaar bij je leeftijd)
  • zorg dat je achtergrond vaag is. Gebruik daarvoor lenzen met lage f-nummers. F 1.2 – 2.2.

Hierbij plaats ik 2 foto’s. Je ziet de vrouw doet inderdaad iets interessant, achtergrond is vaag.
En van een man. En inderdaad hij kijkt weg op deze datingsite profiel foto. Mysterieus, inderdaad.
Waarom vage achtergrond. Het geeft inderdaad een beeld dat de foto meer intiem, meer persoonlijk is. Alsof de foto voor jou is, degene die de foto bekijkt. Later hierover meer.

Maak je foto iets na zonsopgang (0,5 – 1,5 uur erna), en iets voor zonsondergang.

Als je oplet zie je ook veel films die gefilmd zijn in de vroege ochtend. Makkelijk natuurlijk om de straat af te sluiten. Ook mooi voor het licht. Het geeft een bepaald licht, wat het ook weer meer intiem en persoonlijk en romantisch maakt.Ik zou nog iets meer vertellen over de foto die persoonlijk en intiem lijkt (achtergrond vaag). Het is ook heel interessant dat veel mannen superaantrekkelijke vrouwen (tenminste vrouwen die door een groot gedeelte van de mannen aantrekkelijk wordt gevonden) niet mailen. Waarschijnlijk denken ze dat ze toch te veel concurrentie hebben. En grappig genoeg denken meer mannen dat. Vrouwen die gewoon een 7 zijn krijgen namelijk veel meer berichten dan een vrouw die zeg maar een HB10 is. Raar maar waar. Het heeft met zelfvertrouwen te maken denk ik. Bij vrouwen zie je trouwens hetzelfde fenomeen. Echte hunks krijgen minder berichten van vrouwen onder de 7 dan andere mannen. Terwijl die echte hunks die vrouwen wel berichten sturen. We zijn dus duidelijk minder oppervlakkig als veel vrouwen denken. Alleen de vrouwen geloven ons gewoon niet. Of het heeft ook weer met zelfvertrouwen te maken. De wat mooiere vrouwen reageren namelijk wel op de echte hunks. Dat zou je dus kunnen overtuigen om wel dat ene leuke meisje een berichtje te sturen. Ook al denk je dat je absoluut geen kans maakt. Je maakt pas geen kans als je geen datingsite bericht naar haar stuurt!
Nu ik hoop dat je met deze tips voor je datingsite profielfoto meer succes met internetdating gaat hebben. En als je datingsiteprofiel foto nu niet voldoet. Ga maken dan die datingsite profiel foto!

Meer tips voor vrouwen – bestel het boek Zelfvertrouwen met Mannen via mannen versieren
Meer tips voor je datingsite profiel? Bestel ons boek over internetdating, Internet Dating Geheimen.

Voor nog meer internetdaten tips, klik je hier https://www.internetdatinggeheimen.nl/een-paar-van-mijn-internetdaten-tips

Koop nu het boek en leer alle internet dating geheimen!

“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”

Boek over internetdaten

Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer.
ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.
€39,70 (i.p.v. €57,-)

Zelfvertrouwen met Vrouwen +Internet Dating Geheimen

Internet Dating Geheimen
“Hoe ik 298 vrouwen versierde via internetdating in 3 jaar zonder ook maar mijn huis te verlaten!”
Stap-voor-stap handleiding van dating site tot slaapkamer.
ISBN 90-811312-2-2 / 150+ blz.
+

Zelfvertrouwen met Vrouwen

“Hoe krijg je het zelfvertrouwen om aantrekkelijke vrouwen te verleiden”
Stap-voor-stap handleiding van ontmoeting tot relatie.
ISBN 90-811312-1-4 / 175+ blz.
€79,90 (i.p.v. €104,-)