Categories

 • Geen categorieën

Blogroll

  Workshop

  Cursus “Succesvol Internet daten” incl. Professionele Fotosessie De ultieme workshop om beter te worden in het online daten, zoals je kunt lezen op de pagina over mijn datingsite ervaringen was ik erg eenzaam en kon onmogelijk een date krijgen. Maar nu heb ik elke week minstens 2 aantrekkelijke vrouwen voor mijn deur… Voor mensen die dat ook willen heb ik een Internetdating boek geschreven met mijn geheime formule voor succes, maar niets gaat boven de praktijk!

  Vandaar dat ik ook een speciale workshop aanbied aan mensen die beter willen worden in het internet daten… Van het resultaat van de workshop ben ik overtuigd. Ben je halverwege de workshop toch niet tevreden? Dan krijg je je geld terug! Ik durf dit risico te nemen omdat ik voor de volle 100% overtuigd ben van de kwaliteit van mijn workshop. Ik garandeer je absolute tevredenheid! Ruim 4 uur durende Workshop in de avonduren of het weekend:

  inclusief:

  • een professionele fotosessie door een beroepsfotograaf (winkelwaarde 100 euro). Vrouwen weten een goede foto op de datingsite te waarderen.
  • 101 communicatie en flirtvragen (winkelwaarde 25 euro) voor een leuk gesprek en een klik te creren met haar… Nooit meer bang dat je niet weet wat te zeggen.
  • het boek Internet Dating Geheimen of het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen (winkelwaarde 40/50 euro).
  • persoonlijke coaching sessies van Smoothdoc of Alphadoc gedurende de workshop ruim 4 uur (winkelwaarde 400 euro).
  • inclusief diner en drank.

  Deze workshop is meer waard dan 500 euro. Nu dus voor 399 euro! Gegarandeerd succes!

  Meld je nu aan!

  Dit leer je allemaal tijdens het Internetdating geheimen programma!

  Deze workshop is meer waard dan 500 euro. Nu dus voor 399 euro! Gegarandeerd succes!

   

   

  Dit leer je allemaal tijdens het Internetdating geheimen programma!

  Een simpele ‘telefoontruc’ die je neerzet als een uitdaging, waardoor ze je vanaf het begin al achterna zit.
  Hoe je seksuele spanningen telefonisch kan overbrengen zodat het werk al gedaan is voor je haar ontmoet (kijk ook niet raar op als zij degene is die als eerste wil kussen).
  Waarom je anders belt met een vrouw van wie je het telefoonnummer online hebt verkregen dan met een vrouw van wie je het telefoonnummer in levende lijve kreeg. (Hier gaan de meeste mannen de mist in.)
  De ‘5 C’s van het daten’ – als je deze kent kan je er zeker van zijn dat je de man bent van haar dromen.
  Waar je weg moet blijven op je eerste afspraakje (het zal je ook nog eens een hoop geld besparen).
  Een geheime methode om over te komen als een ware vrouwenmagneet die iedere sukkel kan leren binnen drie minuten.
  Hoe je de zogeheten ‘seriedaters’ kunt herkennen.
  Het fantastische ‘gigolo syndroom’ – een geheim dat je, als je ‘m eenmaal toepast, onweerstaanbaar maakt voor iedere vrouw die je tegenkomt, zonder er verder veel moeite in te hoeven steken.
  Een snelle ‘idiotenhandleiding’ tot de vrouwelijke psyche! (Hiermee begrijp je direct wat er in hen omgaat… en waarom ze het internet gebruiken om mannen te ontmoeten.)
  De snelste, makkelijkste manier die ik ontdekt heb om een vrouw die ik net ontmoet heb aan te trekken.
  Leer hoe je het tij keert; met deze techniek zullende vrouwen jou onder de indruk proberen te krijgen.
  Twee toverzinnetjes die je immuun maken voor vrouwen die je proberen te toetsen… en hoe je ze op het juiste moment kan inzetten opdat ze zich onmiddellijk tot je aangetrokken voelen.
  Waarom je online-datingsucces dicht verwant is aan scheten laten… zonder dollen. Dit is een subtiele denkstap die je in no time gezet hebt, en je slaat jezelf echt voor je kop dat je hier niet zelf eerder op gekomen bent.
  Het grote verschil tussen aantrekkingskracht en aantrekkelijk. Misschien ben je zelf wel de persoon die je eigen uitgaansleven saboteert.
  Het geheim waarom je online altijd hogere kwaliteitsvrouwen treft in vergelijking met bijvoorbeeld het café, kroeg, of waar dan ook.
  Waarom de verlegen lui een voorsprong hebben op andere mannen als het op online daten aankomt (dit zal tegen alles ingaan wat de meeste ‘goeroes’ je proberen wijs te maken.)
  Waarom het online treffen van vrouwen veel makkelijker is dan in het reguliere uitgaansleven.
  Een bekende truc… die door velen als vergissing beschouwd wordt… die eigenlijk een van de meest effectieve manieren is om vrouwen online te ontmoeten.
  Hoe je vroegere ‘rare’ ervaringen die ze heeft gehad met online daten in iets moois kan veranderen waardoor ze je vaker zal willen ontmoeten. (Je hebt dit vast al vaker meegemaakt toen je een vrouw trof… maar dit keer zul je voorbereid zijn.)
  Een makkelijke manier om een vrouw te kunnen zien voordat je haar in levenden lijve ontmoet zodat je niet teleurgesteld raakt.
  De ‘mentale houding’ die verlangd wordt van een man, eentje waartoe ze zich aangetrokken zal voelen. (Deze is zo belangrijk dat ik 25 minuten alleen al aan dit onderwerp besteed.)
  Een subtiele methode om haar aantrekking tot en interesse in jou scherp te houden als jullie uit zijn, en hoe je, als je deze eenmaal goed toepast, snel op de fysieke toer met haar kan gaan.
  De eerste stap van de fysieke toer is het handjes vasthouden… maar de meeste mannen zijn te agressief hierin en verpesten het voor zichzelf… ik zal jullie een ‘subtiele’ manier leren hoe je haar hand moet vasthouden, waardoor je zelf ook niet meer onder druk staat.
  Een manier om je seksuele aantrekkingskracht tot haar te vergroten net voor je haar kust. (Hier worden vrouwen echt wild van.)
  Hoe je een vrouw online genoeg vertrouwen geeft om je bij haar thuis te laten uitnodigen voor jullie ontmoeting.
  Datgene wat je nooit (!) moet doen als je een date hebt. (Als je hierin slaagt, zul je er ook in slagen een tweede date klaar te spelen.)
  En nog veel, veel meer.

   

  En als dat nog niet genoeg is…

  …krijg je de exacte stappen te zien die ik onderneem als ik met een vrouw uitga – dat, plus precieze richtingaanwijzers om je gelukkiger te maken en meer zelfvertrouwen te krijgen. Ook krijg je tips om alle situaties onder controle te hebben als je met een vrouw uit gaat.
  Je krijgt ook m’n ‘Jedi-meester-datingtrucs’ te weten, voor gebruik als je eenmaal een afspraakje hebt geregeld. Hiermee bedoel ik het gebruiken van specifieke strategieën en geheimen die ik vergaard heb over het verloop van meer dan 498 afspraakjes zodat je altijd weet wat je moet doen.

  Kortom, je krijgt niet alleen zoveel dates als je wilt met dit systeem, maar ik leer je ook succes hebben met de dames als je eenmaal met ze uit bent.
  Het dateprogramma werkt echt!

  Ik was ooit zoals jou, maar nu date ik elke week met minstens 2 aantrekkelijke vrouwen! Lees mijn geheimen in mijn boek “Internet Dating Geheimen”… Ja, met resultaatgarantie, je gaat 100 % succesvol internetdaten of je krijgt gewoon je geld terug!

  Comments are closed.