Cursus “Succesvol Internet daten” incl. Professionele Fotosessie

De ultieme cursus om meer succesvol te worden in het internetdaten. Zoals je kunt lezen bij Dating Site Ervaringen was ik erg eenzaam en kon onmogelijk een date krijgen. Maar nu heb ik elke week minstens 2 aantrekkelijke vrouwen voor mijn deur…

Voor mensen die dat succesvol willen internetdaten heb ik een Internetdating boek geschreven met mijn geheime formule voor succes, maar niets gaat boven de praktijk!

Vandaar dat ik ook een speciale workshop aanbied aan mensen die beter willen worden in het internet daten…

Van het resultaat van deze cursus succesvol internetdaten ben ik overtuigd. Ben je halverwege de cursus succesvol internetdaten toch niet tevreden? Dan krijg je je geld terug! Ik durf dit risico te nemen omdat ik voor de volle 100% overtuigd ben van de kwaliteit van mijn cursus succesvol internetdaten. Ik garandeer je absolute tevredenheid!

Ruim 4 uur durende Workshop in de avonduren of het weekend:

inclusief:

  • een professionele fotosessie door een beroepsfotograaf (winkelwaarde 100 euro). Vrouwen weten een goede foto op de datingsite te waarderen.
  • 101 communicatie en flirtvragen (winkelwaarde 25 euro) voor een leuk gesprek en een klik te creren met haar… Nooit meer bang dat je niet weet wat te zeggen.
  • het boek Internet Dating Geheimen of het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen (winkelwaarde 40/50 euro)
  • persoonlijke coaching sessies van Smoothdoc of Alphadoc gedurende de workshop ruim 4 uur (winkelwaarde 400 euro)
  • inclusief diner en drank

Online-Dating

Deze cursus succesvol internetdaten is meer waard dan 500 euro. Nu dus voor 399 euro! Gegarandeerd succes!