Categories

 • Geen categorieën

Blogroll

  Mijn Internetdating Onderzoek

  Internetdating onderzoek wat leidde tot een wetenschappelijk gevalideerde ‘formule’ om knappe vrouwen aan te trekken.

  Omdat ik datingcoach van beroep ben, besloot ik het online daten vanuit een wetenschappelijke hoek te benaderen. Je moet begrijpen dat in iedere marketingcampagne het toetsingsproces absoluut cruciaal is om te achterhalen welke elementen van je campagne wel werken (zodat je die meer kan toepassen) en welke niet (zodat je die kan stopzetten). Zodoende begon met een soort “internetdatingonderzoek” waarin ik begon te ‘toetsen’ welke soort e-mails de meeste repliek kregen, welke soort datingsite profiel foto’s vrouwen het leukst bleken te vinden, en de beste manier om vrouwen in levende lijve te ontmoeten.

  Ik begon verschillende soorten e-mails te schrijven, en de verschillende versies naar een gelijk aantal vrouwen te versturen. Zo verstuurde ik er honderden, er goed rekening mee houdend dat de steekproeven die ik hanteerde omvangrijk genoeg waren om van statistisch significante bevindingen te kunnen spreken. Ik hield alles bij. Ik heb complete noteblokken met testresultaten en aantekeningen van dingen die goed werkten en niet goed werkten. Jarenlang bleef ik mijn e-mails verfijnen, alsmede mijn profielen en datingsite profiel foto , opdat ze beter zouden werken.

  In mijn internetdating onderzoek deed ik wel wat opmerkelijke bevindingen…… zoals op welke weekdag en hoe laat je het best een e-mail kan versturen, dat is, waarbij de kans dat ze er snel een terugstuurt het grootst is. (Zou je dat niet uit alle macht willen weten?).

  Goede tips en trucs

  Het duurde niet lang voor ik een setje behoorlijk goede tips en trucjes had verzameld in mijn internetdaten onderzoek die garandeerden dat een vrouw op mijn eerste e-mail zou reageren. Maar daar liet ik het niet bij! Ik ging nog een stapje verder en wou uitvogelen hoe ik een vrouw zover kon krijgen haar telefoonnummer te geven… de tweede keer dat ik haar zou mailen. Als ze het niet zou geven, kwam ik op den duur zelfs op een methode om haar daarover te plagen – wat haar vaak alsnog zover kreeg haar nummer te geven…Toen ik dat eenmaal uitgevogeld had kreeg ik opeens tientallen telefoonnummers per week van mooie, vrijgezelle vrouwen. Het gemiddelde: zo’n 50-60 telefoonnummers per maand.

  Snelle afspraakjes

  Maar die ervaringen met internetdaten waren voor mij nog steeds niet genoeg… Ik moest nu nog in mijn onderzoek naar internetdating achterhalen wat ik precies moest zeggen aan de telefoon, zodat ze me wou ontmoeten… en dat tijdens het eerste telefoongesprek. Het duurde niet lang voordat ik wist hoe ik een afspraakje kon regelen met iedere vrouw die me haar telefoonnummer gaf… maar toen stuitte ik op een klein probleempje (wel, eigenlijk een behoorlijk groot probleem). Ik was lekker aan het daten met vrouwen – maand in maand uit. Maar wat bleek, sommigen van de vrouwen die ik wilde daten zagen er in levende lijve een beetje ‘anders’ uit dan ze zich online voordeden. En sommigen zagen er heel anders uit. Welja sommige ervaringen met datingsites en internetdates waren echt slecht! Ook hier komt mijn boek Internetdatinggeheimen met al zijn online daten tips van pas. Jij hoeft niet dezelfde fouten te maken. Je bespaart dus enorm veel tijd. Je ontmoet veel makkelijker, meer en mooiere vrouwen via internetdating op deze manier!

  Maar alleen met de mooiste vrouwen

  Toen ik met dat in mijn internetdating onderzoek klaar was, onder andere door meer dan 1000 vrouwen te interviewen, had ik meer inzicht in de psyche van vrijgezelle vrouwen dan ooit tevoren. Ik was er zonder twijfel van overtuigd dat ik de grootste verzameling van online-datingstrategieën en praktijkgerichte online dating tips ooit had vergaard! Ik ben in totaal 498 keer uitgeweest in vijf jaar 498 dates in vijf jaar. En elke date begon met 1 simpel datingsite bericht! En jij kan dat ook! Echt het begint met dat jij een simpel bericht schrijft via een datingsite. En ik laat je zien hoe jouw datingbericht er uit kan gaan zien. Een kind kan de was doen!

  Echt, toen ik hiermee begon dacht ik dat ik gewoon een hoop dom geluk had – dat, of ik zat in een droom waaruit ik weldra zou ontwaken. Zodoende ging ik met zoveel mogelijk vrouwen uit, zolang het nog meezat. In sommige weekenden had ik zelfs drie dates op een dag! En het bleef allemaal maar meezitten. Sterker nog, het werd alleen maar gekker en het zat me aldoor nog meer mee. Naarmate mijn tests vorderden werden mijn bevindingen verfijnder.

  De laatste keer dat ik het nakeek had ik meer dan 3400 e-mails van vrouwen, waarvan 3122 met een telefoonnummer. Ik ben ik in totaal 498 keer uitgeweest in vijf jaar. En het blijft maar toenemen! Dat wil zeggen dat al mijn internetdaten tips ook echt werken. Alle tips heb ik eigenlijk ook zelf uitgevonden door middel van mijn ervaring met internetdaten.

  Je krijgt ook niet alleen tips over je internetdating profiel en het internetdaten zelf. Ik geef je ook alle praktische online daten tips over wat je dient te doen om de vrouw vanuit je internetdate ook daadwerkelijk alle hoeken van je slaapkamer te laten zien.

  498 dates in vijf jaar

  Echt, toen ik hiermee begon dacht ik dat ik gewoon een hoop dom geluk had – dat, of ik zat in een droom waaruit ik weldra zou ontwaken. Zodoende ging ik met zoveel mogelijk vrouwen uit, zolang het nog meezat. In sommige weekenden had ik zelfs drie dates op een dag! En het bleef allemaal maar meezitten. Sterker nog, het werd alleen maar gekker en het zat me aldoor nog meer mee. Naarmate mijn tests vorderden werden mijn bevindingen verfijnder.

  De laatste keer dat ik het nakeek had ik meer dan 3400 e-mails van vrouwen, waarvan 3122 met een telefoonnummer. Ik ben ik in totaal 498 keer uitgeweest in vijf jaar. En het blijft maar toenemen!

  Wiskundige zekerheid met mijn internetdating onderzoek

  Zelf ken ik niemand op deze aardkloot die zulke resultaten behaald heeft bij vrouwen. Natuurlijk, je hebt mensen als Chris Zegers, Brad Pitt en George Clooney die bekend staan om de enorme hoeveelheid dames waarmee ze uit zijn geweest. Die hebben dat echter te danken aan hun beroemdheid. Daartegenover sta ik, een doorsnee kerel uit Rotterdam die het klaarspeelt via datingsites. Verschil moet er wezen! Ik ben ervan overtuigd dat vrijwel iedereen met behulp van de wetenschappelijke gegevens die ik over de jaren heb verzameld via internet een afspraakje kan regelen – met wiskundige zekerheid. Mijn ervaringen met internetdaten via mijn internetdating onderzoek bewijzen het! Wil jij dezelfde ervaringen als ik met de Datingsite die jij gebruikt?

  Jouw tijd is kostbaar. Wellicht zit je in jouw geval zelfs op de verkeerde datingsite. Weet jij niet hoe je het beste jouw internetdating profiel kan gaan opzetten? In mijn boek Internetdatinggeheimen geef ik ook daar weer de allerbeste internetdating tips voor. En je ontvangt dan ook gelijk mijn beste datingsite tips voor het schrijven van jouw berichten.

  Koop hier direct het boek en leer ook om knappe vrouwen aan te trekken!

   

  Comments are closed.